Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- الفت با بیان اینکه عملکرد مناسب دیده‌بان‌ها اسباب رضایت‌مندی مردم را فراهم می‌کند، گفت: اهالی دشت ارژن وقتی می‌بینند که عده‌ای درتلاشند درختان بلوط آن منطقه را قطع کنند؛ گزارش آن را ارسال کردند و اقدامات لازم برای پیشگیری اجرا شد.

به گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، به نقل از روابط عمومی دادگستری استان فارس، محمدباقر الفت معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه در همایش استانی مدیریت فرایند داوری با بیان اینکه استفاده از ظرفیت‌های مردمی برای متوقف کردن وقایعی که چنانچه ادامه پیدا کند منتهی به وقوع جرم می‌شود در دستور کار کشور‌های پیشرفته قرار داد، اضافه کرد: عقلای جامعه جهانی از این ظرفیت در کنوانسیون‌های مختلف استفاده کرده‌اند و دولت‌های عضو این کنوانسیون‌ها مکلفند گزارشات مردمی در مورد وقایع را به سمع و نظر مسئولان جامعه برسانند و دست‌مایه این تصمیم، امر به معروف و نهی از منکر است که در نظام اعتقادی ما به آن تاکید زیادی شده، ولی در عمل به آن کمتر توجه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه تاکید کرد:  در تمام دنیا به این نتیجه رسیده‌اند که با استفاده از ظرفیت امر به معروف و نهی از منکر می‌شود جلوی خیلی از مفاسد را گرفت و برای صیانت از اخلاق از آن بهره جست.


الفت گفت: تلاش شده از افرادی که ضریب حساسیت آن‌ها بالاست و نمی‌توانند ناهنجاری‌ها را تحمل کنند و متقاضی فراهم شدن بستر و شبکه‌ای هستند که بتوانند نظر خودشان را در مواجهه با وضعیت‌های نابهنجار به اطلاع مسئولین حکومتی برسانند و فساد را در نطفه خفه کنند، برای این امر مهم استفاده شود.


وی با اشاره به اینکه تلاش دیده‌بانان بر این است که مجموعه و شبکه‌ای از این افراد را ایجاد و برای آن‌ها ابزاری فراهم کند، افزود: برنامه دیده‌بانان پیشگیری از وقوع جرم، تلفیقی از امر به معروف و نهی از منکر، الکترونیک، انفورماتیک و فضای مجازی است؛ این روش مزایای فوق‌العاده‌ای دارد و در سال‌های آینده ظرفیت‌های بهتری فراهم می‌شود که امر به معروف و نهی از منکر از طریق آن‌ها نهادینه شود.


الفت با تاکید بر اینکه وظیفه حاکمیت، جلوگیری از ناهنجاری و جرائم و بزهکاری و آسیب‌دیدگی است، خاطرنشان کرد: مردم می‌توانند با استفاده از فضای مجازی و ابزار آن، دولت را از وضعیتی که در جامعه وجود دارد مطلع کنند و دستگاه‌ها به وظیفه خود عمل کنند و جلوی استمرار آن وقایع را بگیرند.


معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با بیان اینکه افراد دیده‌بان می‌توانند گزارش خود را با استفاده از ابزار الکترونیک ظرف چند ثانیه تهیه و مستندسازی و این گزارش را برای مسئول مرتبط با آن واقعه ارسال کنند، افزود: دیده‌بانان می‌توانند گزارش خود را برای دیگر مراجع مربوط مانند نیروی انتظامی و دستگاه قضایی نیز ارسال کنند.


الفت اضافه کرد: برای اینکه بحث دیده‌بانی محقق شود مراحل مختلفی وجود دارد و بازتاب آن به افرادی که گزارش را ارسال کردند اطلاع‌رسانی می‌شود.


وی با تاکید بر اینکه دیده‌بان‌ها باید گزارش صحیح و درست ارسال کنند، خاطرنشان کرد: گزارش‌ها باید مستند باشد، چون باید به باور گیرندگان آن گزارش برسد و خواننده گزارش اطمینان بیشتری به خبر پیدا کند.

الفت با بیان اینکه عملکرد مناسب دیده‌بان‌ها اسباب رضایت‌مندی مردم را فراهم می‌کند، عنوان کرد: در تمام عرصه‌ها باید یک دیده‌بان منضبط، حساس و دقیق وجود داشته باشد که صحنه‌ها را خوب ببیند و به خوبی گزارش دهد و نتیجه کار خود را پیگیری کند.


وی گفت: آموزش دیده‌بان‌ها در تمام زمینه‌ها به ویژه برای استفاده از ابزار به‌روز ضرورت دارد و این آموزش‌ها به صورت مستمر برنامه‌ریزی شده است.


معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه به گزارشی که از سوی اهالی دشت ارژن فارس ارسال شده اشاره کرد و گفت: اهالی دشت ارژن می‌بینند که عده‌ای درتلاشند درختان بلوط آن منطقه را قطع کنند و این افراد با حساسیتی که داشتند گزارش خوبی از این وضعیت ارسال کردند و اقدامات لازم برای پیشگیری اجرا شد.


الفت با تاکید بر اینکه هویت افرادی که گزارش ارسال می‌کنند برای کسی فاش نمی‌شود، افزود: تمام گزارش‌ها با امضای دادگستری برای دستگاه‌های مرتبط با آن مشکلات، ارسال می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دشت ارژن الفت دیده بان پیشگیری استان فارس پیشگیری از جرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۲۷۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطلاع‌رسانی به‌موقع به کشاورزان و عشایر در خصوص بارندگی‌ها انجام شود

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل گفت: تلاش‌های هواشناسی در پیش‌بینی دقیق و اطلاع‌رسانی به موقع در زمینه رگبارها و بارندگی‌های پیش رو قابل تقدیر است و خواستار اطلاع‌رسانی دستگاه‌های اجرایی مرتبط به کشاورزان و عشایر هستیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، سیدکمال‌الدین میرجعفریان در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان اظهار کرد: با توجه به بارش‌های فصلی، فصل بهار و مخاطرات طبیعی ناشی از آن، اطلاع‌رسانی به‌موقع می‌تواند از بروز خطرات بیشتر جلوگیری کند.

وی با قدردانی از تلاش‌های هواشناسی در پیش‌بینی دقیق و اطلاع‌رسانی به‌موقع در زمینه رگبارها و بارندگی‌های پیش رو، افزود: اطلاع‌رسانی دستگاه‌های اجرایی مرتبط به کشاورزان و عشایر برای مراقبت از باغات و مزارع ضروری است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل با تأکید بر افزایش ضریب تمهیدات و اقدامات از سوی دستگاه‌ها و متولیان مربوطه، ادامه داد: این بارش‌ها با توجه به خطرات احتمالی که می‌تواند برای دام و احشام ایجاد کند، لازم است هشدارها به‌موقع اعلام و رعایت شود.

میرجعفریان با اشاره به آغاز کوچ عشایر، بیان کرد: امور عشایر و جهاد کشاورزی باید عشایر و دامداران روستایی را نسبت به رعایت نکات ایمنی و پرهیز از عبورهای طولی در مسیل‌ها آگاه‌سازی کنند.

وی با بیان لزوم تخلیه ابنیه‌ها و جلوگیری از تجمع آب در کانال‌ها و ورود جدی حوزه راهداری به این موضوع، تصریح کرد: مدیریت روان‌آب‌ها و جلوگیری از هدررفت آب بارندگی‌ها ضروری است که باید از سوی امور آب پیگیری شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل با اشاره به اجرای ۲۶ بند خاکی و طرح آب‌خوان توسط منابع طبیعی در سال جاری، ذخیره‌سازی سه میلیون مترمکعب آب در این طرح‌های خاکی را یادآور شد و گفت: این طرح‌ها علاوه بر کمک به ذخیره‌سازی میان‌مدت آب، از بروز خطراتی چون سیل نیز جلوگیری می‌کند.

میرجعفریان با تأکید بر ورود شهرداری‌ها و آب و فاضلاب برای جلوگیری از انسداد کانال‌ها، اظهار کرد: پاک‌سازی جوی‌ها برای پیشگیری از آب‌گرفتگی ضروری است.

کد خبر 751122

دیگر خبرها

  • جوان بلوچ با اقدام به موقع کارشناس اورژانس ۱۱۵ مهریز نجات یافت
  • اطلاع‌رسانی به‌موقع به کشاورزان و عشایر در خصوص بارندگی‌ها انجام شود
  • پیگیری مطالبه اهالی بخش ناغان از نابودی درختان بلوط بر اثر آفت برگ خوار
  • دامداران مراقب احشام خود در بارندگی ها باشند
  • پروژه دریافت لیست هوشمند حق بیمه کارگاه‌ها در استان فارس آغاز شد
  • رعد و برق ۵۰ راس گوسفند عشایر حومه شیراز را تلف کرد
  • رعدوبرق، جان دام‌های عشایری را در فارس گرفت
  • بهورزان دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت هستند
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند
  • از ساخت و ساز ساختمان ناایمن در کرمانشاه جلوگیری شد