Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجمع دانشجویی آرمان دانشگاه شیراز طی نامه‌ای به دادستان کازرون ضمن شکایت از سازمان محیط زیست؛ خواستار رسیدگی و ابطال مجوز معدن گچ در منطقه حفاظت شده ارژن و پریشان شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مجمع دانشجویی آرمان دانشگاه شیراز طی نامه‌ای به دادستان شهرستان کازرون ضمن شکایت از سازمان محیط زیست، خواستار رسیدگی و ابطال مجوز معدن گچ در منطقه حفاظت شده ارژن و پریشان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


متن نامه به شرح زیر است:
حجت الاسلام عبدالحسین لطفی، دادستان شهرستان کازرون احتراما به اطلاع می‌رساند منطقه حفاظت شده ارژن و پریشان مشمول بند الف موافقت نامه سال ۵۴ بوده و فعالیت معدنی در آن منطقه ممنوع می‌باشد. همچنین ماده۲ ضوابط زیست محیطی فعالیت‌های معدنی، انجام فعالیت‌های معدنی در مناطق مشمول بند الف. را کماکان ممنوع دانسته است. همچنین این منطقه در زیر مجموعه زیست کره کنوانسیون رامسر قرار دارد و تحت حمایت‌های مالی یونسکو است.

با این وجود تنها یکی از نمونه‌های نگران کننده از این قرار است که باوجود ابطال مجوز کارخانه استخراج از معدن گچ در این منطقه در سال۱۳۹۳، متاسفانه در اسفند ۱۳۹۷ این مجوز برای همان بهره بردار و این بار در محلی با پوشش گیاهی متراکم‌تر مجددا صادر شده و متاسفانه فعالیت‌های مخرب و خسارات جدی و جبران ناپذیر به جنگل‌های بلوط این منطقه از سر گرفته شده است.

سوال و ابهام اینجاست که چنین مجوزی‌هایی علی رغم ابطال در سال‌های گذشته چرا، چگونه و با چه توجیهی مجددا و در منطقه آسیب پذیرتر صادر شده است؟! آیا صادر شدن چنین مجوزی آن هم از جانب سازمانی که وظیفه حفاظت از محیط زیست را دارد در تعارض و تقابل با فلسفه وجودی این سازمان نیست؟!

بدین ترتیب مجمع دانشجویی آرمان دانشگاه شیراز ضمن شکایت از سازمان محیط زیست تقاضای جدی و فوری رسیدگی به این مهم و دستور قضایی جناب عالی جهت توقف فعالیت و ابطال مجوز معدن و همچنین مجازات خاطیان امر را از محضر محترمتان دارد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دادستان کازرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۹۴۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تالاب گرده‌قیت نقده احیا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، اکبر قائمی روز دوشنبه در این زمینه اظهار کرد: آبگیری این تالاب از مدتی قبل و با استفاده از آب رودخانه «گدار» شروع شده و هم اکنون با ورود ۲ میلیون مترمکعب آب، بیش از ۵۰ درصد از این مساحت این تالاب احیا شده است.

وی اضافه کرد: احیای این تالاب در این فصل که پرندگان مشغول لانه سازی و جوجه آوری هستند، از اهمیت ویژه ای برای میزبان از پرندگان مهاجر و بومی برخوردار است.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست نقده گفت: آبگیری این تالاب تا اوسط خرداد ماه که رودخانه «گادر» در این منطقه جریان داشته باشد، ادامه دارد و پیش بینی می‌شود بیش از ۲ میلیون مترمکعب دیگر آب وارد تالاب شود.

وی از همراهی و همکاری جوامع محلی پیرامون این تالاب به ویژه کشاورزان و باغداران در احیای این تالاب قدردانی کرد و افزود: تالاب‌ها نقش مهمی در حفاظت از منابع آب، خاک و هوا دارند و برای حفاظت از آنها با همه عوامل همکاری لازم را داشته باشند.

تالاب گرده‌قیت و میمند یکی از تالاب‌های جنوب دریاچه ارومیه است که با وسعتی حدود ۶۰۰ هکتار در هفت کیلومتری شمال نقده از جاده ارومیه -مهاباد قرار دارد از ۲۵ سال قبل خشک شده بود، این تالاب از سوی سازمان محیط زیست به عنوان منطقه شکار ممنوع اعلام شده است.

در شهرستان نقده هفت تالاب فصلی و دائمی وجود دارد که سالانه بیش از ۱۰ هزار قطعه انواع پرندگان مهاجر و بومی در آن زندگی می‌کنند که از این تعداد، تالاب‌های درگه سنگی، حسنلو و یادگارلو جزو تالاب‌های بین المللی هستند.

کد خبر 6098003

دیگر خبرها

  • مشاهده پلنگ در منطقه سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری
  • تصاویری از گشت و گذار پلنگ ایرانی در منطقه حفاظت شده سبزکوه
  • ابطال مجوز فعالیت نانوایی های بی کیفیت
  • تالاب گرده‌قیت نقده احیا شد
  • حضور تشکل‌ها با عقاید مختلف در دانشگاه نشان از دموکراسی دارد
  • سومین کارخانه سیمان «ویدر»، نگرانی ادامه‌دار اهالی و پاسخ یک مسئول
  • تسهیل فرایند صدور مجوز تشکل‌های قرآنی مردمی
  • رعد و برق ۵۰ راس گوسفند عشایر حومه شیراز را تلف کرد
  • پلمب یک واحد آلاینده غیر مجاز در ورامین
  • چرا تشکل های دانشجویی دانشگاه را اصل نمی دانند؟/ گزارش